Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Čad

Prodaje se nekretnina u Čadu

Čad je središnja afrička država koja graniči na sjeveru s Libijom, istočno s Sudanom, jugozapadno s Kamerunom i Nigerijom, zapadno s Nigerom i južno s Srednjoafričkom Republikom.

Glavni grad je N'Djamena.

Tržište nekretnina u Čadu se bori za razvoj, budući da je Čad jedna od tri najsiromašnije zemlje na svijetu i karakterizira ga politička i ekonomska nestabilnost.

Nekretnine na prodaju u Čadu nisu vrlo brojne niti dobre kvalitete jer se morate nositi s geografski udaljenim, prljavim i ograničenom infrastrukturom. Ipak, ovi izazovi mogli bi predstavljati priliku za osiguravanje pristupačne imovine za prodaju i financiranje nekretnina za prodaju po pristupačnim cijenama, s obzirom na očajne potrebe zemlje.

Prije nego što odlučite kupiti nekretninu za prodaju u Čadu, trebali biste znati da, kao iu mnogim afričkim zemljama, država posjeduje sva privatna i javna zemljišta, što znači da je sva zemlja koja se smatra slobodnom ili nenastanjenom u vlasništvu države.

Prvi grad u kojem se traži nekretnina za prodaju je glavni grad, grad N'Djamena koji je najveće urbano središte zemlje, njegovo političko i administrativno srce. Postoje dva područja u kojima se traži nekretnina za prodaju u glavnom gradu Čada: administrativno područje koje je ujedno i najzapadnije i stari dio u kojem su koncentrirane povijesne zgrade.

Još jedan zanimljiv grad u kojem možete kupiti nekretninu za prodaju u Čadu je grad Gaoui samo 10 kilometara od N'Djamene. Gaoui je glavni grad tradicionalne kulture Sao, nestala civilizacija koja je naselila cijelo područje Čada.

Drugi najveći grad u Čadu je Sarh, i vrlo je zanimljivo mjesto ako se namjeravate preseliti i kupiti nekretninu za prodaju u Čadu.

  •  
    Preselio se u Chad. Izaslanstvo i živi u Čadu

        Sada nas naši čitatelji dobro poznaju. Uvijek smo u potrazi za državom po mjeri za vas, kako bi svatko mogao povratiti svoju dimenziju i to učiniti na najpogodniji mogući način. Čak i danas, usprkos toplini koja se osjećala, odlučili smo vam dati doista valjanu alternativu, koja bi mogla o ...

 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB